Det fantastiske show ”Forever – King of Pop” er på vej til Fredericia. Med 21 artister på scenen og en kunstnerisk høj kvalitet er showet den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation: Michael Jackson.

EventC fik muligheden for at hente showet til Fredericia og var ikke i tvivl om, at interessen fra de musikglade fredericianere vil være stor. Så den 27. februar kan Forever – King of Pop opleves i thansen ARENA. Direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen er begejstret og glæder sig til en helt unik oplevelse.

Ulrich Nicolaisen, EventC. Foto: AVISEN

– FOREVER, the best show about the KING OF POP er det eneste Michael Jackson show i verden, der er blevet blåstemplet af tre af hans familiemedlemmer, forklarer Ulrich Nicolaisen fra EventC og tilføjer: – Alene det gør, at jeg simpelthen ikke kunne sige nej.

“The show is too good to be true. I thought I saw Michael there…”

Joseph Jackson

“Is not only his talent and his music, on stage, but also his heart. I´d like to see this show in Broadway.”

La Toya Jackson

“The show is great, everyone did a wonderful work.”

Jermaine Jackson

– Når selv Michael Jacksons far troede det var hans søn på scenen, så må ligheden være stor, smiler Ulrich Nicolaisen og tilføjer, at han er sikker på, der kommer til at ligge mange billetter til Forever – King of Pop under juletræerne i Trekantområdet i år.

FOREVER, the best show about the KING OF POP er den ultimative hyldestkoncert til en af de mest ikoniske og mest elskede musikartister i vores generation: Michael Jackson. Dette storslåede show er en fejring af hans 45 år lange og storslåede karriere, hvor publikum kan forvente en aften med maksimal energi, hvor Michael Jacksons store passion og innovation indenfor både dans og musik kan opleves.

Showet er smukt produceret med 21 artister på scenen samt fantastisk iscenesættelse og audiovisuelt design. Showets kunstnerisk kvalitet er meget høj med de bedste sangere, musikere og dansere. Gå ikke glip af denne store internationale opsætning, som har turneret i hele verden med over 1 million solgte billetter.

Michael Jackson var på alle måder ikonisk og helt særlig, hvilket FOREVER, the best show about the KING OF POP genopliver. Showet er en intens rejse gennem Michaels Jacksons største hits og alle de genrer, han arbejdede med lige fra rap og pop til rock, soul og ballader. Showets mange dansere giver nyt liv til hans legendariske liveoptræden og hans ikoniske dans. Alle følelser får frit løb, når showet bringer dig tilbage til den tid, Michaels Jacksons tid, med hans mange hits så som: The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Beat It, Billie Jean, Dirty Diana, Bad, Rock With You, They Don’t Care About Us, Dangerous, Thriller og mange, mange flere.


Billetsalget er netop startet: https://billet.unitedtickets.dk/event/forever-king-of-pop/thansen-arena/2748847