Når mange danskere tager på vinterferie i slutningen af denne uge, så begynder Danske Digitale Medier A/S at flytte til vores nye domicil på Norgesgade 48 i Fredericia. Læserne vil bemærke det, da flere af vores tjenester kan opleve midlertidige forstyrrelser.

Under flyttearbejdet vil vi arbejde intensivt på at minimere effekten af vores flytning. Mange læsere besøger os dagligt, flere på timebasis, og vi vil derfor arbejde på at undgå de værste problemer med nedetid. Da vores tjenester drives af vores eget datacenter, er det specielt flytningen af de såkaldte ip-adresser, der midlertidigt kan betyde, at man får en fejlkode, når man vil ind på AVISEN.

Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu mere gratis indhold til læserne, der naturligvis kommer med indenfor i vores nye studie. Vi har besluttet os for at kalde vores nye domicil for STATIONEN, da bygningen vi flytter ind i, har en central tilknytning til baneanlægget i Fredericia, og ligger ved siden af den gamle banegård med udsigt til den gamle havn og Lillebælt.

Driftsforstyrrelserne kan forekomme i perioden fra fredag den 9. februar til søndag den 11. februar 2024.