https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/

En af Danmarks førende virksomheder inden for proces- og flådehåndtering, Wefleet, har netop modtaget den eftertragtede pris for “Årets Leverandør”. Det er et panel af specialister fra auto- og bilbranchen der ved dette års Auto Awards har anerkendt Wefleets nyskabende engagement til at levere innovative løsninger og enestående service til flådeejere både i og udenfor Danmark.

Med Wefleets unikke tilgang til flådehåndtering har Wefleet revolutioneret flådeejerindustrien ved at tilbyde et omfattende udvalg af services og teknologiske værktøjer til virksomheder der arbejder med flådestyring. Wefleets intelligente software og avancerede teknologi gør det muligt for virksomheder at optimere deres flådeoperationer, reducere omkostningerne og øge effektiviteten. Blandt andet derfor fik Wefleet tildelt “Årets Leverandør”-pris ved årets Auto Awards.

– Vi er utrolig stolte over at modtage “Årets Leverandør”-pris. Wefleet er en ny spiller på banen og vi var nominerede sammen med nogle dygtige og erfarne virksomheder i kategorien. Vi ser prisen som en stor anerkendelse for vores arbejde med at forbedre flådeejernes administration og overblik, udtaler CEO for Wefleet Thomas Nuppnau.

Auto Awards 2023 Foto:Thomas Sjørup

Wefleet har bevist sig som markedsleder inden for flådehåndtering og deres evne til at tilpasse sig de skiftende behov i branchen og udvikle forskellige IT-løsninger, så flådeejerne let kan samle alle inspektioner og øvrig dokumentation ét sted. Deres kunder spænder fra små lokale virksomheder til store internationale flåder, der har oplevet en betydelig forbedring af deres arbejdsflow ved at benytte Wefleets software.

– Denne anerkendelse er et tegn på vores dedikation til at levere de bedste løsninger på markedet og levere en førsteklasses service til vores kunder. Vi vil gerne takke vores fantastiske team af medarbejdere, der har gjort dette muligt, og samarbejdet med alle vores kunder der ligesom os tror på, at Weefleet kan forbedre flådebranchen, afslutter Thomas Nuppnau.