Auction Group, Byens Bilpleje og Dansk Auto Logik har i samarbejde skabt Wefleet – en ny digital aktør i Europa. Konceptet er et effektivt værktøj til at styre alle aktiviteter og arbejdsgange omkring flådehåndtering.

Wefleet Manager er det nye effektive værktøj for alle typer af flådeejere i bilbranchen. Værktøjet fra Wefleet kan give bilimportører, leasingselskaber, brugtvognsforhandlere og nyvognsforhandlere store besparelser på tidsforbrug og stærkt reducerede leadtimes i flådehåndteringsprocessen.

Bag oprettelsen af selskabet står tre markante initiativtagere, der alle er markedsledende inden for hver deres forretningsområde; Auction Group, der er firmaet bag AUTOproff, samt Byens Bilpleje og Dansk Auto Logik.

For to år siden identificerede de tre initiativtagere til Wefleet et stort behov for et digitalt flåde- og processtyringsværktøj. Der fandtes ganske enkelt ikke et værktøj til at bevare overblikket over biler, interne- og eksterne samarbejdspartnere samt dokumentation og kommunikation i forbindelse med flådehåndtering.

– Gennem tiden har jeg set utallige eksempler på, hvordan flåder og puljer bliver administreret via mails, selvopfundne arbejdsgange og regneark. Løsninger, der ikke kan integreres med andre systemer. Med Wefleet Manger kan flådeejerne ”tracke” deres leveringstider og samtidig vide præcis, hvor bilen befinder sig i flowet, siger Group CEO hos Byens Bilpleje, Dennis Odgaard.

Kan optimere hele værdikæden

Udover at Wefleet letter flådeejernes administration og overblik, kan de tre initiativtagere sikre en komplet og optimal værdikæde. Blandt andet ved at tilbyde ydelser for Indkøb, salg, dokumentation, klargøring, udbedring af skader, forskellige former for SMART repair, transport og opbevaring, og derfor kan Wefleet konceptet være en enkel totalløsning for flådeejerne, hvis kunden ønsker det.

– AUTOproff har altid været drevet af idéen om digitale løsninger. Derfor tror jeg på, at den convenience, vi skaber med Wefleet og vores samlede produktkatalog, kan styrke vores fundament og skabe yderligere vækst. AUTOproff skal fortsat udvikle sig i Danmark, Norden og resten af Europa, og det kan bedst kan ske ved at tilbyde vores kunder en fuld palette. Og netop et stærkt defleet setup er vitalt for kundens tryghed og økonomi, siger Group CEO for Auction Group, Jesper Ratza.

Fuld fleksibilitet for flådeejerne

Wefleet begrænser ikke, hvem kunden ønsker at samarbejde med.

– Vi stiller vores serviceydelser til rådighed for systemet og kunden, så vi kan levere en totalløsning, men der er ingen binding for kunden, som frit kan vælge salgsplatform, klargøringsfirma, transportør osv. Med Wefleet sikrer vi, at kunden, uanset system og leverandør, får et tydeligt overblik over en bils rejse i Wefleet manager, siger CEO Kurt Rath fra Dansk Auto Logik.

Wefleet er fra begyndelsen skabt som et åbent system, hvor kunderne nemt kan integrere til deres eksisterende løsninger. Samtidig ejer kunderne selv alle de registrerede data. Processerne kan moduleres i systemet og giver mulighed for at track ’n’ trace bilerne gennem hele flowet.

– Der er ingen tvivl om, at Wefleet opfylder et stort behov i markedet. Systemet bygger på en stærk teknologi, som giver kunderne et reel-time styringsværktøj i forbindelse med flådehåndtering. Samtidig er det nogle af bilbranchens mest erfarne mennesker med stor viden og ekspertise inden for hvert deres felt. Det betyder, at konceptet er gennemtænkt og effektivt for flådeejerne, siger CEO for Wefleet, Thomas Nuppnau.

Fakta om Wefleet

Wefleets organisation består af CEO, Thomas Nuppnau, bestyrelsesformand Dennis Odgaard (Byens Bilpleje.com), bestyrelsesmedlem Jesper Ratza (Auction Group), bestyrelsesmedlem Kurt Rath (Dansk Auto Logik) og bestyrelsesmedlem Erik Svanvig (SKOV Advokater). Derudover består ejerkredsen også det innovative IT-firma i Vejle, Sharks Media, som har drevet softwareudviklingen.