I de tidlige morgentimer skete der et alvorligt knivstikkeri i Vedelsgade i Vejle. Klokken 02.24 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om hændelsen, hvor flere personer på stedet ydede førstehjælp til den forurettede.

I forbindelse med hændelsen meldte en yngre mand sig selv som gerningsmand, og han er nu anholdt. Derudover er en kvinde, der har tilknytning til gerningsstedet, også anholdt. De to anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør kl. 15.00 søndag eftermiddag.

Offeret for knivstikkeriet modtager behandling på hospitalet. Hans tilstand er betegnet som kritisk, men i øjeblikket stabil.

“Hændelsen involverer tre personer, som alle kender hinanden. Vi arbejder fortsat på gerningsstedet, og har nu ikke yderligere at forklare,” siger vicepolitiinspektør Jens Lyng Michelsen fra Sydøstjyllands Politi’s efterforskningsenhed.

Ifølge vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi, er der endnu ikke fremkommet noget nyt fra dagens grundlovsforhør, der involverer de to personer, der er anholdt i forbindelse med det alvorlige knivstikkeri i de tidlige morgentimer. Undersøgelser på gerningsstedet fortsætter, meddeler Jørn Bystrup på en pressebriefing klokken 17.00.