Der var bundbrag i Superligaen søndag eftermiddag. Vejle endte med at trække sig sejrrigt ud mod Hvidovre.

Kampens indledning var jævn, men den spænding blev forstærket, da VAR blev bragt i spil 15 minutter inde i opgøret. En episode, hvor Jonas Gemmer stoppede Yeni Atito N’Gbakoto fra et potent angreb, kunne have kostet Hvidovre dyrt. Heldigvis for Hvidovre blev beslutningen vendt til deres fordel på grund af et tidligere frispark. Malte Kiilerich, som først havde modtaget en advarsel, så sin gule kort blive trukket tilbage.

I første halvdel af kampen kontrollerede Hvidovre spillet, men det var uden de store trusler foran mål. Vejle havde en lignende præstation, selvom Hamza Barry var tæt på at bryde dødvandet med et skud, der snittede stolpen.

Men dramaet var kun lige begyndt. Efter en præcis aflevering fra Ahmed Iljazovski blev bolden rettet i mål af Christian Jakobsen, hvilket gav Hvidovre føringen. Vejles svar kom dog prompte, da Saeid Ezatolahi med et præcist hovedstød udlignede. Og som om dét ikke var nok, blev Vejle belønnet igen, da Miiko Albornoz assisterede German Onughka, der scorede med et andet effektivt hovedstød. Hvidovre’s spillere protesterede voldsomt, da de mente, der blev begået frispark forud for målet, men protesten blev ignoreret.

Selvom Hvidovre kom stærkt ud efter pausen og ramte stolpen, manglede de den endelige skarphed. Dette blev straffet, da Marius Elvius gav en præcis assist til Yeni N’Gbakoto, der sikrede Vejles 3-1-sejr.

Med denne sejr kan Vejle fejre sæsonens anden triumf, selvom de fortsat er under nedrykningsstregen, hvor de nu har tre point op til OB.