Den 25-årige slovenske målmand har erfaring fra de bedste rækker i Slovenien og Portugal. Han ankommer til Nørreskoven på en treårig aftale.

Konkurrencesituationen på målmandsposten forstærkes yderligere.

Vejle Boldklub er nået til enighed med NK Bravo om et køb af Igor Vekić. Igor Vekić har spillet over 100 kampe for Prva Liga-klubben, ligesom han i de seneste to sæsoner var udlejet fra den slovenske klub til FC Paços de Ferreira, som han i den seneste sæson spillede ti kampe for i Liga Portugal. Med Vejle Boldklub har han underskrevet en kontrakt, gældende til sommeren 2026.

Igor Vekić har længe været på Vejle Boldklubs radar. Derfor er glædeligt, at købet af målmanden er faldet på plads, fortæller Marius Adrian Nicolae, sportschef i Vejle Boldklub.

– Igor Vekić er en målmand, som ikke blot VB, men flere europæiske klubber længe har holdt øje med, og vi er glade for, at vi har gennemført transferen. Han er en spiller, som vi kender indgående, og som vi har hentet gode anbefalinger om fra nøglepersoner, som har arbejdet tæt med ham.

– Igor har længe præsteret på et højt niveau, og det har han gjort i ligaer, som er sammenlignelige med 3F Superligaen. Derudover har han også været inde omkring det slovenske A-landshold. Igor besidder en stærk karakter, og som målmand kan han gøre en afgørende forskel for VB såvel nu som i de kommende år. Jeg er meget tilfreds med, at Igor har valgt vores projekt her i Vejle til, fortæller Marius Adrian Nicolae.

Igor Vekić er ankommet til Vejle og har sammen med sine nye holdkammerater taget hul på arbejdet i VB’s nye elitehus på Hellumvej. Onsdag blev han præsenteret på Hedensted Stadion hos Future Vejle-samarbejdsklubben Hedensted IF.

– Jeg er virkelig glad for at have min fremtid på plads her i klubben. Vejle Boldklub er en klub med gode faciliteter og en stor organisation omkring holdet, og forholdene er imponerende. Jeg glæder mig helt vildt til at spille på Vejle Stadion og møde fansene. Jeg kan love alle en ting: at jeg vil arbejde hårdt med stor ydmyghed og dedikation, fortæller Vejle Boldklubs nye målmand.

Lørdag kan Igor Vekić få uofficiel debut for Vejle Boldklub, når Vendsyssel FF gæster Vejle Stadion. Træningskampen er lukket for tilskuere, men i VB-appen og på hjemmesiden vil det efterfølgende være muligt at læse om den.