Vi har samlet nogen af erhvervshistorierne fra den forgangne uge. Vi dykker ned i forskellige emner for at give et overblik over udvikling, tendenser og fremskridt. Der er ingen tvivl om, at erhvervslivet er i konstant bevægelse og forandring.

CCPIP slår dørene op i Danmarksgade: Anders sad 18 timer på gaden for en iPad

I den tidlige morgentåge i Fredericia, hvor regndråberne stadig hang tungt i luften, var en lille skare af dedikerede kunder samlet foran den nybyggede CCPIP-butik. Flere havde tilbragt natten i kø, spændte på åbningstilbuddene, især de utrolige 1-krone tilbud, af hvilke der var 15. Trods det kølige, våde vejr var stemningen høj, og da dørene endelig åbnede, var det klart, at den hårde ventetid havde været det hele værd.

Experience Fredericia udvider med to nye aktører

Experience Fredericia byder velkommen til to nye aktører, Bridgewalking Lillebælt og Restaurant ene. Samarbejdet markerer et nyt kapitel i bestræbelserne på at styrke Fredericia som destination for erhvervsturisme og skabe unikke oplevelser for erhvervsturister.

Bæredygtig byggeboom: Fredericia-firmaet Mobilhouse udvider med opkøb af Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner

Det fredericianske byggefirma Mobilhouse, førende udlejer af bæredygtige modulløsninger, har opkøbt Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner fra Vejle. Dette skaber en ny og stærk koncern, der forventer en samlet omsætning på over 300 mio. kr. i 2023.

En uovertruffen fest: EventC’s håndtering af VIP og barer ved store arrangementer bærer frugt

Ulrich Nicolaisen, direktøren for EventC, er ikke en mand, der er bange for at tage chancer. Med en dyb forståelse for musikkens univers og et øje for de mest unikke og engagerende oplevelser, er det lykkedes ham at drive EventC til nye højder.

Lisa Ravns drøm går i opfyldelse: Åbner i nyt stort lokale

Mandag den 31. juli vil et velkendt fitnesscenter få nyt liv på Sanddal Bakke 31 i Fredericia. Stedet, som tidligere var hjem for iGym, vil nu blive drevet af Lisa Ravns Body Club, der hidtil har haft til huse på Navervej.

Veteranernes Levevilkår åbner pop-up butik i 5.-6. juli-dagene

Non-profit organisationen “Veteranernes Levevilkår” er klar til at gøre en forskel i Fredericia. I forbindelse med byens fejring af 5.-6. juli-dagene, er gruppen af frivillige veteraner, pårørende og engagerede medborgere i færd med at åbne en pop-up butik i Danmarksgade 12.