Middelfart Sparekasse får nyt direktionsmedlem, når vicedirektør Peter Møller går på pension pr. 30. september. Den nye sparekassedirektør er Jette Rosenberg, og hun er fundet internt i sparekassen.

Pr. 1. oktober 2023 sker der ændringer i Middelfart Sparekasses topledelse i form af et nyt direktionsmedlem. Det nye ansigt er 50-årige Jette Rosenberg, som i dag er afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses Kolding-afdeling. Hun skal derefter køre parløb i topledelsen med adm. direktør Martin Baltser, som har været i sparekassen siden 1. januar 2012.

Udnævnelsen sker i forbindelse med, at vicedirektør Peter Møller har valgt at gå på pension. Han har været i Middelfart Sparekasse i over 30 år og har været en del af den daglige ledelse siden 2006.

– Peters betydning for Middelfart Sparekasse kan ikke overvurderes. Han har om nogen været med til at føde og fastholde den kultur, der gør Middelfart Sparekasse til et særligt sted at være for både kunder og kolleger. Han har givet mange, mange timer til Middelfart Sparekasse gennem årene, og det er ham vel undt at nyde sit otium nu, siger Martin Baltser.

En kundeorienteret direktør-kollega

Martin Baltser ser frem til at skulle arbejde sammen med Jette Rosenberg.

– Hun har – ligesom Peter Møller – et meget stærkt kundefokus, og Jettes primære opgave bliver ledelsesansvaret for vores kundeekspederende afdelinger. Hun får et tæt samarbejde med vores dygtige afdelingsdirektører, og hun kender den virkelighed, de arbejder i – hun er jo i den lige nu, pointerer Martin Baltser.

Derudover fremhæver han hendes ledelsesmæssige evner, et stærkt drive og høje ambitioner på både kundernes, medarbejdernes og sparekassens vegne.

Også i Middelfart Sparekasses bestyrelse – som ansætter direktionsmedlemmer – ses der frem til samarbejdet med Jette Rosenberg.

– Vi har mødt Jette i forskellige sammenhænge, og hun udviser stærk faglighed og har mod til at sige tingene, som de er – og så lever hun til fulde efter sparekassens holdning om, at høj medarbejdertilfredshed er forudsætningen for høj kundetilfredshed, siger bestyrelsesformand Flemming B. Nielsen.

Jette Rosenberg ser frem til de nye udfordringer i sparekassen, som hun har været en del af siden 1. marts 2021.

– Jeg er både stolt og beæret over, at jeg har fået denne mulighed. Som inkarneret middelfarter kan det ikke blive meget større end at være en del af ledelsen i netop Middelfart Sparekasse. Som selvejende garantsparekasse har vi mulighed for at tænke og handle lidt anderledes, og de muligheder, det giver, ser jeg frem til at være med til at udfolde i endnu højere grad, siger Jette Rosenberg.

Ud over snart 30 års erfaring i sektoren med både kundebetjening og ledelse har Jette Rosenberg en række relevante efteruddannelser, ligesom hun gennem årene har haft forskellige bestyrelsesposter.

Opgaven med at finde en afdelingsdirektør til Kolding indledes meget snart.

– Det er et fantastisk job at være leder af en stor og velfungerende afdeling som Kolding-afdelingen. Det til trods kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej, da denne mulighed bød sig, siger Jette Rosenberg.

Blå bog – Jette Rosenberg
50 år
Afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Kolding siden 1. marts 2021
30 års erfaring i finanssektoren, heraf 20 år med ledelse
Uddannet civiløkonom, HD(F), Master i ledelse, CBS executive bestyrelsesuddannelse, HD Specialefag fra Aalborg Universitet
Bor i Middelfart
Gift med Thomas, og de har tilsammen fire børn.