Morgentrafikken måtte i dag væbne sig med tålmodighed på Sønderjyske Motorvej grundet to separate uheld, der resulterede i forsinkelser og kødannelse.

Først på E45 Sønderjyske Motorvej mellem Info-Teria Hylkedal og Kolding V var der problemer med en havareret bil samt en motorcykel i det tredje spor. Trafikanter blev opfordret til at nedsætte hastigheden, mens redningsmandskabet arbejdede på at få fjernet de havarerede køretøjer fra vejen. Dette resulterede i nogen forsinkelse, men heldigvis kom ingen personer alvorligt til skade.

E20 fra Kolding V mod Kolding N

Kort tid efter opstod der nye problemer på E20 Sønderjyske Motorvej, denne gang i retning fra Kolding V mod Kolding N mellem Bramdrupdam og Kolding Ø. Et tidligere uheld skabte kø og en forlænget rejsetid på mellem 10 og 30 minutter. Trafikmyndighederne arbejdede på højtryk for at få situationen normaliseret, og chauffører blev anbefalet at udvise ekstra opmærksomhed på strækningen.

Sammenlagt betød de to uheld, at mange motorister oplevede forsinkelser i deres rejseplaner. Det understreger vigtigheden af at køre forsigtigt, særligt i myldretiden, hvor trafikken er tættest.

Indtil videre er der ingen meldinger om alvorlige personskader i forbindelse med begge uheld, hvilket kan betragtes som held i uheld