Sara Gadborg, som spiller rollen som Teen Angel i musicalen Grease, er nomineret til en Reumert i kategorien Årets Sanger. Grease The Musical spiller lige nu for fuldt hus i Vejle Musikteater.

Reumert Nominering

Sara Gadborg er nomineret til en Reumert i kategorien Årets Sanger for sin præstation i Musicalen Grease The Musical i 2023. Opsætningen er produceret af Hele Danmarks Musicalteater, som er et samarbejde mellem Vejle Musikteater, One and Only Musicals og Musikteatret Holstebro.

Mette Kier, Direktør i Vejle Musikteater, og stolt medproducent, udtaler:

– Stort tillykke til Sara Gadborg. Det er så velfortjent. Til premieren på forestillingen, fik hun under sangen ‘Beauty School Dropout’ publikum blæst bagover, og forestillingen gik et kort øjeblik i stå, da begejstring og jublen ingen ende ville tage.

Fyldte sale i Vejle Musikteater

Grease The Musical spille lige nu for fyldte sale i Vejle Musikteater. Billetterne til de 15 forestillinger er nærmest blevet revet væk. Der er nu kun meget få enkelsæder tilbage.

Grease The Musical er produceret i et samarbejde mellem Vejle Musikteater, One and Only Musicals og Musikteatret Holstebro. Samarbejdet betyder, at der allerede nu er 6 andre store Musicaltitler i salg. Det er Moulin Rouge The Musical, Matador, Saturday Night Fever The Musical, Strictly Ballroom The Musical, Karen Blixen The Musical og Den Eneste Ene The Musical.

Om Sara Gadborg

Sara Gadborg blev i 2005 uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia. Hendes talent spænder vidt – lige fra manuskriptforfatter til sangerinde på Bakkens Hvile.

På musicalscenen er hun et eftertragtet navn og modtog prisen som Årets Musicalperformer 2019 af

CPH Stage for sin rolle som mediet Oda Mae Brown i Ghost – The Musical.

Saras musicalkarriere omfatter også medvirken i Mamma Mia og Catch Me If You Can samt hovedroller som Evita, Killer Queen i We Will Rock You og Ursula i Den Lille Havfrue.

I 2020 spillede Sara rollen som Doralee Rhodes i musicalen 9 to 5, og i foråret 2021 medvirkende hun i Waitress på Det Ny Teater. Samme år stod hun på scenen i sin selvskrevne komedie Knas i Oasen.