Endnu en fodboldspiller, der har spillet i den danske Superliga kan se frem til at spille for den portugisiske fodboldklub Benfica. Onsdag hentede Benfica den 22-årige Casper Tengstedt, og i dag kom det frem at den 18-årige topscorer fra FC Nordsjælland Andreas Schjelderup, også skifter til Benfica med øjeblikkelig virkning.

FC Nordsjælland vil gerne have beholdt Andreas Schjelderup frem til mesterskabskampen i foråret, men for sportschefen Jan Laursen handler det ikke kun om sportslige ambitioner og økonomi:

– Der er også altid et menneskeligt aspekt og hensyn at tage. Andreas valgte os, vores miljø og vores kultur foran mange store klubber i sin tid. Han troede på os, som vi troede på ham, siger sportschefen til fcn.dk.

Andreas Schjelderup debuterede allerede som 16-årig hos FC Nordsjælland, og er sidenhen blevet Superliga-topscorer. Casper Tengstedts aftale skulle eftersigende sende mange penge til hans tidligere klub AC Horsens, men ingen af klubberne skriver, hvad Andreas Schjelderup har kostet.