Fyns Politi søger hjælp fra offentligheden til efterforskningen af en drabssag fra Torvaldsvej i Søndersø, der fandt sted torsdag den 3. august 2023.

Fyns Politi efterlyser private videooptagelser, både fra fastmonterede kameraer og fra eksempelvis biler med monteret kamera, der har kørt eller været parkeret i Søndersø omkring Vesterled, Carlsvej, Toftekær, Odensevej og Torvaldsvej den 3. august 2023 i tidsrummet mellem kl. 1400 og kl. 1615.

Politikommissær ved Fyns Politi Ian Kabbel siger:

– Vi har i drabssagen fra Søndersø den 3. august brug for at klarlægge nogle omstændigheder omkring gerningstidspunktet, og det har vi brug for offentlighedens hjælp til. Vi vil f.eks. godt kunne bruge nogle optagelser fra biler, hvis vi skulle være så heldige, at nogen vil dele deres optagelser fra området, eksempelvis fra deres Tesla, med os.

Hvis man har videooptagelser fra de nævnte områder i det pågældende tidsrum, så må man gerne gemme optagelserne og kontakte Fyns Politi på tlf. 114.

Kort om sagen
Den 3. august kl. 15.59 modtog Fyns Politi en anmeldelse og konstaterede fremme på stedet på Thorvaldsensvej i Søndersø, at en 39-årig mand fra Fredericia var alvorligt tilskadekommen. Manden afgik senere ved døden. Kort efter anholdt Fyns Politi en 51-årig mand, som nu er sigtet og varetægtsfængslet i forbindelse med sagen.

Fyns Politi har for nuværende ikke yderligere kommentarer til sagen.