Optimum Ventilation A/S er den nyeste tilføjelse til InstallatørGruppen, som er en af Danmarks største installationsvirksomheder. Virksomheden udgør derfor en del af de nu 24 danske installationsvirksomheder indenfor el-, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer.

Optimum Ventilation er en entreprenørvirksomhed med speciale i ventilation og indeklima. Virksomheden blev stiftet i 2017, og i dag har de projekter og service på både Sjælland, Jylland og Fyn samt kontorer i både Fredericia og Taastrup. Optimum Ventilation tilbyder kvalitetsløsninger inden for energioptimering samt komfort-, industri- og brandventilation. Virksomheden tilbyder løsninger til alle slags byggerier, blandt andet kontor og erhverv, boliger, institutioner, industri, kultursteder, P-huse og meget mere. Hos Optimum Ventilation er der fokus på energioptimering og varmegenvinding, og deres løsninger tager altid hensyn til drift og miljø.

Ledelsen består af Dennis Pedersen og Per Fogt.

Dennis Pedersen og Per Fogt, Direktører i Optimum Ventilation: ”Vi er stolte af at være blevet en del af InstallatørGruppen, hvor vi ser gode muligheder i at fortsætte vores positive udvikling og styrke vores eksisterende kompetencer, samtidig med at vi bliver en del af en større gruppe med store driftsfordele og gode samarbejdsmuligheder på tværs. Det vil gøre os i stand til at styrke Optimum Ventilation endnu mere i fremtiden.”

Ligesom de andre virksomheder i InstallatørGruppen beholder Optimum Ventilation deres firmanavn, ledelse, medarbejdere, kontor og opretholder dermed deres lokale forankring og tætte kunderelationer.

Peter Frandsen, Direktør i InstallatørGruppen: ”Vi er meget glade for at byde ledelse og medarbejdere i Optimum Ventilation velkomne i Gruppen. Optimum Ventilation er en kompetent virksomhed med meget fokus på bæredygtighed, og virksomheden har gode erfaringer med projektering af byggerier med svanemærkning og DGNB-certificering, hvilket spiller godt ind i vores bæredygtighedsmål. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Med Optimum Ventilation består InstallatørGruppen nu af 24 danske installationsvirksomheder med en samlet omsætning på omkring DKK 2,5 mia. og mere end 1400 medarbejdere. InstallatørGruppen har for de første fem måneder af 2024 leveret en omsætning på DKK ~1 mia. samt en driftsindtjening på ~100 mio. med sorte tal på bunden og er derfor godt på vej mod målet om at være landsdækkende markedsleder indenfor el, vvs-, ventilations- og kølesystemer.

Godkendelse fra konkurrencemyndighederne forventes efter sommer.