Dansk Køkkenpartner ApS som består af Designa Køkken i Esbjerg, Odense, Vejle og Aabenraa gennemfører nu et længe planlagt generationsskifte, hvor Johs. Andersen, kendt som ejer af EDC i blandt andet Fredericia og Vejle bliver ejer.

Dansk Køkkenpartner ApS som består af Designa Odense, Vejle, Esbjerg og Aabenraa samt en tværgående full-service erhvervsfunktion gennemfører nu et generationsskifte. Torben Lyng, som er medstifter af selskabet, overdrager sin ejerandel til Johs Andersen, som er landets tredjestørste EDC-mægler, og som nu bliver hovedaktionær og bestyrelsesformand i selskabet.

– Det er med stor glæde og forventning jeg indtræder som majoritetsaktionær og bestyrelsesformand i firmaet Køkkenpartner, der ejer fire Designa køkkenbutikker i Vejle, Odense, Aabenraa og Esbjerg. Jeg fortsætter naturligvis mit virke som vanligt i EDC Domus 7 gode mæglerforretninger, men ser en potentiel stor synergieffekt mellem virksomhederne. Jeg håber også, at den vækstrejse vi har haft med EDC Domus kan bidrage til Designas yderligere fremtidige vækst, fortæller Johs. Andersen.

Dansk Køkkenpartner omsætter for mere end 100 mio kr., har 4 flotte butikker, 38 medarbejdere og et markedsområde, der dækker næsten hele Syd- og Sønderjylland. 

Designa A/S er en stærk landsdækkende aktør på køkkenmarkedet med fokus på design, kvalitet og en seriøs CSR-strategi i hele virksomheden. Designa har gennem sit medlemskab af Rådet for Bæredygtig Byggeri, opbygget et solidt grundlag for at arbejde med bæredygtige tiltag.

– Jeg glæder mig til at blive en del af Designa og et stærkt køkkenbrand, hvor jeg forventer en stor synergieffekt mellem vores EDC Domus mæglerbutikker og Designa køkkenbutikkerne. Samarbejdet skal resultere i, at der kommer en masse flotte og funktionelle kvalitetskøkkener ud til glade og tilfredse kunder.  Det har været afgørende mig, at Designa A/S er et dansk produceret køkken, så afstanden fra fabrik til slutkunde er kortest mulig, siger Johs. Andersen.

.EDC og Designa er to velkendte brands, der på hvert deres område står stærkt og jeg mener, at de kan bidrage til hinandens vækst og skabe endnu flere tilfredse kunder. Den daglige ledelse i Designa butikkerne varetages af CEO Per Juhl og Bjarne Nøjsen udnævnes til salgschef. Det er to særdeles erfarne køkkenfolk med et indgående branchekendskab, slutter Andersen.