Jonas Vingegaard ser ud til at gøre det igen! Han har ret så eftertrykkeligt bragt sig i position til at vinde Tour de France – for anden gang i træk. Det vil vi i Danmarks Cykle Union fejre, og derfor har Dansk Cykle Union i samarbejde med Københavns Kommune og Tivoli forberedt en storslået fejring af Jonas Vingegaard, når han vender hjem til Danmark på onsdag.
 
Jonas Vingegaard vil blive kørt i kortege fra Københavns Lufthavn til Rådhuspladsen, hvor den officielle hyldest på Københavns Rådhus venter. Her vil der langs ruten blive masser af mulighed for at hylde den danske tour vinder. Selve ruten og tidsplanen vil blive udmeldt søndag aften, når tour sejren er definitiv.
 
Hos Danmarks Cykle Union er direktør Martin Elleberg Petersen godt forberedt til dagen: 

– Sidste år fyldte danskerne Rådhuspladsen og Tivoli, og langs ruten havde tusindvis af danskere taget opstilling. Vi håber, at mange vil bakke op om at gentage succesen. Vi har sammen med Københavns Kommune og Tivoli lagt op til en flot fejring når den gule trøje kommer til Danmark og cykelunionens gode partner Skoda Danmark, sørger for transport, så Jonas lander godt og sikkert på Rådhuspladsen” fortæller Martin Elleberg og fortsætter: ”I Danmarks Cykle Union er vi begejstrede over det som Jonas Vingegaard har præsteret på de franske veje og vi er sikre på at Jonas fremadrettet vil være et stort forbillede for de mange børn og unge der forventeligt vil begynde at cykle i en af vores mange medlemsklubber. For Jonas har jo netop skabt sit grundlag i en lokal cykelklub, Thy Cykle Ring, som er en af de mange klubber under DCU, så denne fantastiske præstation håber vi vil give genlyd i lang tid fremover og netop derfor er vi mere end stolte over at kunne sikre Jonas en god fejring i København på onsdag, siger han.
 
Program for fejringen den 26. juli:
13:00: Vingegaard ankommer på balustraden, på Rådhuspladsen ved Københavns Rådhus.
13:40: Hyldest af Vingegaard på balkonen.
16:00: Vingegaard hyldes i Tivoli sammen med de af de danske Tour-helte der har mulighed for at deltage.