Det er en enorm omvæltning når man får et barn, pludselig bliver to til tre og tre bliver til en familie. Tiøren er først faldet efter et par måneder for Stine Bjerre Mortensen, hun er blevet mor og hendes mand er blevet far. Siden 14. december 2022 har det været Carlo, som kom først.

TV2-værten Stine Bjerre Mortensen blev i december mor til sit første barn sammen med sin mand, håndboldspilleren, Casper U. Mortensen. De to bor sammen i Hamborg og har nu fået sønnen Carlo. Det har ikke været helt nemt for hende at finde sin vej i moderrollen. Det har taget hende et par måneder at føle sig tryg i sin nye rolle.

– De år, hvor det bare har været Casper og mig har været fantatiske, men nu er der bare en anden, der kommer først. I starten kunne jeg tage mig selv i at gå forbi ham og tænkte: “Fuck, jeg har også en baby – der ligger en baby der”, efter et par måneder sank det ordentligt ind og nu kan jeg slet ikke forestille mig et liv uden ham. Han får os til at grine hver dag, han er så sjov og så kærlig en baby, fortæller Stine.

Der er en tydelig stolthed og varme at spore, når hun taler om Carlo, hende og Casper har fundet noget nyt, der giver mening. Nu er hun igennem den første tid og elsker sin nye rolle overalt. Casper har været en stor støtte og de to er et godt hold, selv når nætterne bliver lange.

– Vi sad i aftes og talte om, hvor er det enestående, hvor giver han meget mening i ens liv, hvor bliver man hurtigt bevidst om, hvordan man prioriterer, hvad er vigtigt og hvad er ikke. Alene på de første tre måneder har jeg lært så meget om mig selv, lige nu er jeg bare i “boblen” og skal lære ham at kende, mens han lærer mig at kende og alt andet er ligegyldigt, siger Stine.

Selvom det er en helt anden hverdag, hvor den lille familie stadig lærer hinanden at kende så skal Stine tilbage på skærmen.

– Det har fungeret i mange år, at vi bor i udlandet, men nu er der en lille fyr med i ligningen, som skal prioriteres først, så det snakker jeg med min chef om, hvordan vi får til at hænge sammen. Planen er bestemt, at jeg skal starte igen, til efteråret, måske henover sommeren allerede.

– Det er ikke en hemmelighed, men måske jeg skal tilbage og lave Le Mans i juni. Det vil kræve, at jeg er væk fra Carlo i en fire dage, og det vil jeg kun kunne, hvis vi har hjælp fra familien. Det ved jeg, vi har, men det kræver samtidig, at han enten ikke bliver ammet mere eller, at han kan få flaske, hvilket vi slet ikke har prøvet endnu. Jeg har en god aftale med min arbejdsgiver, vi ser tiden an, fortsætter hun.

Den nye familie har for nyligt været en flyvetur til Rom, en disciplin der kan få de fleste småbørnsforældre til at rynke lidt på næsen.

– Jeg var både spændt og nervøs, især for flyveturen, om han ville skrige hele vejen, men han var virkelig en champ at rejse med, han var så nysgerrig og han var så glad, sov lange lure, det en mega god oplevelse, selvom han kun er knap tre måneder. Det er ikke så nemt at komme af sted, fordi det skal passe med Caspers kampe og træninger, nu var der lige fem dage, så måtte vi af sted, slutter Stine med et smil, der nyder det nye liv med Carlo og Casper.