Den 1. december 2023 åbner Home of Carlsberg dørene til et nyt kulturområde – og ikke mindst en helt ny udstilling, hvor fortællingen om Carlsberg udfolder sig i fortid, nutid og fremtid. Med lanceringen af det nye digitale univers, er det allerede nu muligt at planlægge sit besøg og sikre en plads til en uforglemmelig oplevelse hos Home of Carlsberg.

Book billetter, ølsmagninger og historiske ture
På Home of Carlsbergs nye hjemmeside kan du nemt og bekvemt bestille dine billetter, vælge tidspunktet for dit besøg og planlægge din rejse til det verdensberømte bryggeri.

Udover adgang til den nye 3000 m2 interaktive udstilling, er det også muligt at booke autentiske ølsmagninger i de gamle kældre eller historiske ture på området, hvor Carlsbergs spændende fortid og grundlæggernes hemmeligheder bliver udfoldet af Home of Carlsbergs guider.

Dynamiske priser og digitale minder
For at give udstillingens gæster den bedste oplevelse er billetpriserne til udstillingen dynamiske. Det betyder, at billetprisen på hjemmesiden kan variere alt efter hvilken sæson og hvilken dag, gæsten ønsker at besøge Home of Carlsberg. De dynamiske priser skal blandt andet være med til at sprede gæsteflowet ud på hele ugen, så alle gæster får en behagelig oplevelse i udstillingen, hvor der er plads og tid til at fordybe sig i udstillingens interaktive elementer.

Ved køb af en billet til Home of Carlsberg bliver der udleveret et armbånd, som gør det muligt for gæsten at gemme sine digitale minder fra udstillingen.

Tine Kastrup-Misir, Direktør i Home of Carlsberg, fortæller:

– Vi har skabt en udstilling i flere digitale lag med en række interaktive oplevelser for vores gæster. Vores ambition er, at gæsterne skal deltage aktivt i udstillingen, blive en del af den og være med til at bygge videre på historien gennem deres oplevelser. Gæsternes minder kan derefter gemmes på armbåndet ved at scanne RFID-taggen og downloades, når de kommer hjem. Uden at afsløre for meget, vil den interaktive del være en blanding af noget, som giver et smil på læben, taler til den kreative side og giver vores gæster muligheden for at brygge deres egen virtuelle øl.

I billetten indgår der også en 0,40 cl Carlsberg øl eller en vand/sodavand, som indløses ved at scanne armbåndet i udstillingens sidste stop; Carlsberg Baren.

I åbningstiden vil der være gratis adgang til at besøge bryggergården, de historiske bryggerheste i stalden, skulpturhaven, Carlsberg Baren og Carlsberg Brand Store. Derudover kan besøget forlænges med frokost og aftensmad hos Madklubben Home of Carlsberg.

Digital tur gennem Home of Carlsbergs medrivende historier og oplevelser
Den nye hjemmeside inviterer besøgende til et smugkig på alt det, som kan opleves hos Home of Carlsberg. Med emner som banebrydende videnskabelige opdagelser, majestætiske bryggerheste, en udstilling med mere end 22.000 uåbnede flasker, en skelsættende familiefejde og selvfølgelig rejsen mod verdens bedste øl, bliver der åbnet op for et væld af fortællinger, som kan opleves, når Home of Carlsberg slår dørene op.

Home of Carlsberg ser frem til at byde alle velkommen og dele den brændende passion for øl, kultur og historie og give alle besøgende muligheden for at nyde de velkendte ølklassikere og gå på opdagelse i nogle nye, eksperimentelle øl.