Dansk atletik stod ualmindeligt skarpt, da Nikolaj Graves vandt guld for fjerde gang i træk ved DM i stangspring.

Med Limfjorden i solskin som smukt baggrundstæppe, et hav af tilskuere og landets bedste mandlige stangspringere i topform, blev de danske mestre i stangspring kåret, da DM i atletik for alvor blev skudt i gang under DM-ugen i Aalborg.

Med et spring på 5 meter sikrede Nikolaj Graves fra Sparta sig guldet for fjerde år i træk foran den lokale helt Jakob Holt Jensen, Aalborg Atletikklub og Mikkel Ringsted fra KIF Atletik.

– Det er altid skønt at vinde DM, og i dag var det en virkelig fed oplevelse med så mange tilskuere og så god stemning, siger guldvinder Nikolaj Graves. Han sender samtidig store roser mod DM-ugen, der bringer mange sportsgrene og danmarksmesterskaber helt tæt på publikum i nye rammer:

– Jeg synes, det er utrolig god ide, og jeg glæder mig til, at jeg nu skal ud og se noget tennis og en masse andre sportsgrene her under DM-ugen. Det er fedt at komme i kontakt med de andre sportsgrene på den her måde, siger Nikolaj Graves.

Der er stadig god mulighed for at opleve en masse forskellig idræt – deriblandt stangspring i unikke rammer på Honnørkajen i Aalborg. I morgen eftermiddag springer kvinderne nemlig deres DM. Her deltager blandt andet den internationale topspringer Caroline Bonde Holm.

DM-ugen fortsætter frem til søndag aften. I alt skal der findes 218 danske mestre fordelt på 40 sportsgrene.