Jonas Kruse har forlænget kontrakten med Fredericia Håndboldklub, således at hans kontrakt løber frem til sommeren 2026.

I foråret forlængede Kruse kontrakten med et enkelt år frem til sommeren 2024, men allerede nu er kontrakten blevet forlænget frem til sommeren 2026.

– Jonas var skadet i store dele af sidste sæson, og vi blev derfor enige om i første omgang at forlænge aftalen med et enkelt år. I starten af denne sæson har Jonas vist det potentiale, både han og vi som klub tror på, at han har, og derfor har det været naturligt for os at forlænge kontrakten allerede nu. Jonas har fået spilletid i flere ligakampe, og senest mod Aalborg fik han en del spilletid og greb chancen, siger administrerende direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen, og fortsætter:

– Jonas var en af de første spillere vi indgik en ungdomskontrakt med, og vi er stolte af, at han har taget skridtet fra ungdomshåndbolden og udviklet sig på den måde vi håbede på dengang. Det er vigtigt for os, at spillere som Jonas tager skridtet fra ungdomshåndbold og op til ligaholdet, og der er han et forbillede for de unge talentfulde spillere på vores ungdomshold.

21-årig Jonas Kruse ser det som naturligt at have forlænget aftalen

-Det er et godt hold, som alle vil spille på. Der er et godt træningsmiljø, og vi har et hold, som spiller med i toppen af dansk håndbold. Derfor giver det god mening for mig at fortsætte i klubben. Sidste år var et svært år for mig med en skade, og derfor blev vi enige om i første omgang at forlænge kontrakten med et år, og det er gået så godt i den her sæson, at det er det rigtige at forlænge igen, siger Kruse.

Jonas Kruse har ved flere lejligheder fået tillid af cheftræner Gudmundur Gudmundsson og er blevet kastet for løverne i ligaen

– Jeg har haft en god dialog med Gudmundur, og jeg føler, at han har tiltro til mig, hvilket spilletiden til mig også viser, forklarer Jonas Kruse.