En af FC Fredericias største profiler, Alexander Jensen, er fortid i klubben, da han skifter til den svenske klub, Brommapojkarna.

Jensen kom til FC Fredericia i sommeren 2020 fra Vejles ungdomsafdeling, og siden har han udviklet sig til at være en profil på holdet. Med en arbejdsindsats, som der aldrig kan sættes en finger på, har han været i en udvikling, som kun er gået fremad i FC Fredericia.

21-årig Alexander Jensen er oprindeligt central midtbanespiller, men i løbet af tiden i FC Fredericia er han blevet omskolet til højre back, hvor han med en stor løbekapacitet, har løbet frem og tilbage langs sidelinjen, og det har også givet et offensivt output. I alt er det blevet til 12 assists og fire mål i 83 kampe i FC Fredericia, men mere bliver det ikke til.

Brommapojkarna, der er nyoprykker til den svenske liga, Allsvenskan, oplyser på deres hjemmeside, at de er nået til enighed med Alexander Jensen om en tre-årig aftale.

– Det er op skridt op (fra den danske 1. division til Allsvenskan, red.). Der er bedre træning, bedre holdkammerater og bedre modstandere. Det er en udfordring jeg er sikker på, at jeg kan klare, siger Alexander Jensen til klubbens hjemmeside.