Sydøstjyllands Politi har i forbindelse med medieomtalen af oplysninger fra familiemedlemmer til Farhad fået flere henvendelser med anmodning om bekræftelse eller kommentar til informationerne.

Chefpolitiinspektør Brian Fussing, Sydøstjyllands Politi udtaler:

– Indledningsvist vil jeg gerne sige, at hvis Farhad er genfundet er det naturligvis meget glædeligt. Vi har siden familien offentliggjorde de nye oplysninger i eftersøgningen af Farhad arbejdet på at få verificeret disse og med henblik på at kunne vurdere, hvad de eventuelt giver anledning til i forhold til den videre eftersøgning. Det arbejder vi fortsat på.

Politiet har på den baggrund ikke aktuelt et grundlag for at be– eller afkræfte oplysningerne om hverken rejseruter, kontakt eller andre oplysninger i forhold til Farhad ud over de, vi selv har delt med offentligheden.

– Sydøstjyllands Politis interesse i sagen er nu at opnå sikre oplysninger, der kan føre til afslutning af den eftersøgningssag, der har været under behandling, siden vi modtog en skriftlig anmeldelse om, at Farhad var forsvundet tilbage i begyndelsen af 2022, slutter chefpolitiinspektør Brian Fussing i en pressemeddelelse.