Lørdag blev trafikken på motortrafikvejen mellem Vejle og Billund alvorligt påvirket af en alvorlig trafikulykke, der resulterede i, at vejen var blokeret i flere timer. Ifølge Sydøstjyllands Politi, som har rapporteret hændelsen på deres sociale medieplatforme, er flere personer blevet alvorligt skadet i ulykken, og en person er rapporteret i kritisk tilstand.

Ulykken indtraf på strækningen mellem Vandel og Ny Nørup i retning mod øst og involverede to køretøjer. Som følge heraf måtte vejen lukkes for trafik for at gøre plads til redningsmandskab og muliggøre de nødvendige tekniske undersøgelser af ulykkesstedet. Politiet har bekræftet, at fem personer er kommet til skade som følge af ulykken.

– Vi har kontakt til alle parter, og deres familier er underrettet, står der på det sociale medie X i en meddelelse fra Sydøstjyllands Politi.

I forbindelse med ulykken udsendte politiet en efterlysning af en hvid Audi A3 med sorte fælge og dobbelte udstødningsrør. Senere oplysninger tyder på, at føreren af det eftersøgte køretøj nu er lokaliseret og kontaktet af politiet.

Redningsindsatsen på ulykkesstedet inkluderede assistance fra både en helikopter, der blev indkaldt for at transportere de tilskadekomne, og flere ambulancer, der var hurtigt fremme på stedet for at yde nødvendig førstehjælp og transportere ofrene til behandling. Situationen på vejen er nu stabiliseret, og efterforskningen af ulykkens årsager er i gang.