Christina Christensen er en af landets bedste gourmetslagterelever. Den 2. – 4. februar skal hun sammen med de ni andre finalister inden for sit fag konkurrere til DM i Skills 2023.

Til daglig arbejder Christina Christensen i Bilka i Vejle. Hendes rejse startede som et fritidsjob i Delikatessen, der senere skulle vise sig at blive et springbræt til gourmetslagteruddannelsen. I Delikatessen fik hun øjnene op for gourmetslagterfagets kreative arbejde, hvor hun får mulighed for at kombinere sine interesser for både mad og design i arbejdet med udskæringer, anretninger og udvikling af opskrifter.

Med DM i Skills lige om hjørnet fylder forberedelserne meget for Christina Christensen, som flittigt har øvet konkurrences forskellige discipliner igennem. Hun er derfor velforberedt, når der skal dystes i lækre smørrebrød, klassiske rullepølser og kreative udskæringer af skinke og unghane.

– Jeg kan godt lide at få lov til at udfordre mig selv og nørde helt ned i de små detaljer, fortæller hun.

Christinas hårde arbejde og mange timers forberedelse er blevet mødt af stor opbakning fra kollegaerne i Bilka i Vejle, som gladeligt har hjulpet til med støtte, gode råd og feedback.

– Jeg har fået virkelig god opbakning fra mine kollegaer. De er virkelig gode til at støtte mig, og det betyder meget, fortæller hun.

Salling Group tilbyder masser af fritidsjob- og uddannelsesmuligheder, der giver elever som Christina Christensen gode forudsætninger og et solidt springbræt til deres fremtidige karriere.

Christina Christensen deltog også sidste år i DM i Skills. Her løb hun med en flot sølvmedalje for gourmetslagtereleverne. Når konkurrencen løber af stablen igen i år, er Christinas mål at udvikle sig og blive endnu dygtigere – uanset hvilken placering det giver.

Salling Group har desuden to andre gourmetslagterelever blandt finalisterne. Christian Meldgaard Larsen, føtex i Holme og Victor Nedergaard Mortensen fra Bilka i Tilst skal ligeledes dyste om at stryge helt til tops til DM i Skills 2023.

De tre gourmetslagterelever har alle kvalificeret sig via skolemesterskaberne på landets tekniske skoler.

DM i Skills 2023 afholdes i Fredericia Messecenter den 2. – 4. februar, hvor der er gratis adgang for alle. Som noget nyt deltager Salling Group desuden med en stand, hvor de besøgende blandt andet kan høre mere om de mange uddannelses- og fritidsjobmuligheder i Salling Group, møde repræsentanter fra kæderne og få smagsprøver og give-aways.