I forhold til kampen i torsdags mod Saudi-Arabien fik Danmark mere modstand i lørdagens testkamp i Royal Arena, hvor det blev til en dansk sejr på 40-27.

Det var et noget andet indstillet saudi-arabisk hold, der mødte op i Royal Arena. I torsdags var saudierne overraskende passive, men det modsatte var tilfældet i dag. De ydede den modstand, som Nikolaj Jacobsen havde ønsket, og selvom cifrene hele vejen igennem pegede på en dansk sejr, fik landstræneret set det han ville.

Saudi-Arabien spillede bolden længe rundt inden, at de gik imod mål, de spillede syv mod seks og spillede et aggressivt offensiv forsvar, som flere af holdene i det indledende gruppespil formentlig også vil komme til at praktisere.

Ved pausen var den danske føring på 20-13, og den tendens fortsatte i anden halvleg, hvor danskerne ikke fuldstændig udraderede Saudi-Arabien på samme måde, som det va tilfældet i den første kamp mellem de to hold.

Danmark endte med at vinde kampen 40-27, og fik dermed et godt afsæt inden VM for Danmarks vedkommende indledes på fredag.