I disse uger får COZY ved Lystbådehavnen i Fredericia massevis af henvendelser om, hvad der skal ske efter konkursen, hvad der skal ske med Restaurant Hannerup Skov og lignende spørgsmål. Der er bare et problem: COZY i Fredericia er ikke gået konkurs. Det er restauranten med samme navn i Vejle dog. Men de to virksomheder har intet med hinanden at gøre.

Antallet af henvendelser til Restaurant COZY i Fredericia er nu så mange, at restauranten har behov for at slå fast, at man holder åbent som normalt.

COZY i Fredericia er godt kørende. Foto: AVISEN

– Det startede med, at vi fik kald fra kunder vedrørende deres bookninger, men vi troede, at det ville stoppe hurtigt, når vi forklarede, at vi havde åbent som altid, fortæller restaurantchef hos COZY i Fredericia, Jeanette Christensen.

Men det stoppede ikke der. COZY, der i Fredericia, holder til helt nede ved vandkanten på Fredericia Lystbådehavn, Jesper Banks Vej, måtte tage mange flere kald og hørte også flere spørge, hvad der skulle ske med elever, medarbejdere og Restaurant Hannerup Skov.

– Det er gået op for os, at det er nødvendigt, at vi går i medierne og fortæller, at vi naturligvis har åbent, og intet har at gøre med konkursen i Vejle. Navnet er ens, men vi er ikke en kæde. Vi er stærkt i gang med vores januarmenu, så alle er velkomne til at booke og kigge forbi, nyde naturen og vores skønne rammer. Restaurant Hannerup Skov er absolut også i gang, hvor vi har selskaber alle slags, slår Jeanette Christensen fast afslutningsvist.