Programmet for resten af sæsonen i Superligaen er planlagt. Det betyder, at Vejle Boldklub nu har programmet klar for de vitale ti kampe i nedrykningsspillet, der skal sikre dem overlevelse.

Vejle starter ud med en udekamp mod OB den 2. april. OB har endnu til gode at vinde deres første hjemmekampe i indeværende sæson, og derfor er det en favorabel start, hvis den statistik holder.

I runden efter venter en hjemmekamp mod Viborg, som efterfølges af en hjemmekamp mod Randers. 12 ud af Vejles 19 point er kommet netop på hjemmebanen i Nørreskoven, og derfor vil det alt andet lige være en fordel for dem at spille på hjemmebane.

Efter de to hjemmekampe venter der to på fremmed græs. Først gælder det Hvidovre og efterfølgende Lyngby. Det er to nøgleopgør, da Hvidovre formentlig ender som den ene nedrykker og Vejle kæmper med netop Lyngby om overlevelse.

Derefter venter der Vejle en hjemmekamp mod OB, en udekamp mod Viborg og en hjemmekamp mod Lyngby. Derefter slutter det hele af med en hjemmekamp mod Hvidovre efterfulgt af en udekamp mod Randers i den sidste spillerunde.