Vejle Boldklub kæmper for at rykke op til Superligaen og fører i øjeblikket NordicBet Ligaen. Selvom de endnu ikke har vundet i oprykningsspillet, har de opnået en komfortabel position med fem point forspring til Hvidovre på andenpladsen og hele 11 point til Sønderjyske på tredjepladsen.

I torsdagens kamp spillede Vejle 1-1 mod Næstved på udebane. Kampen startede med et tidligt mål, da Frederik Christensen bragte Næstved i front efter blot fire minutters spil. Vejle havde flere chancer for at udligne i første halvleg, heriblandt et skud fra Arbnor Mucolli, som blev reddet på stregen.

Efter pausen kom Vejle stærkt tilbage, og i anden halvleg lykkedes det German Onugkha at udligne til 1-1 efter knap en times spil. Trods flere forsøg fra begge hold, blev der ikke scoret yderligere i opgøret, og kampen endte dermed 1-1.

Resultatet betyder, at Vejle fortsat er ubesejret, men dog også uden sejr i oprykningsspillet. Der er endnu ingen grund til panik for Vejle, da de stadig fører ligaen og har et fornuftigt forspring til de nærmeste konkurrenter. Dog vil holdet uden tvivl arbejde hårdt for at sikre en sejr i de kommende kampe og dermed cementere deres plads i Superligaen.