Vejle Boldklub tabte søndag 2-1 til Randers og er to point fra den rigtige side af nedrykningsstregen.

Randers har vist sig at være godt kørende i nedrykningsspillet, og med sejren over Vejle bevarer de syvendepladsen, der giver adgang til en kamp mod tredjepladsen om en plads i Conference League-kvalifikationen til næste sæson.

Dermed led Vejles forhåbninger om overlevelse i Superligaen et knæk, da det med 1-1 mellem Lyngby og Hvidovre har to point op til de kongeblå fra Lyngby. Vejle endte selv med at komme bagud 2-0, men fik reduceret til 2-1 på et mål af German Onugkha, som fik leveret oplægget af Anders K. Jacobsen. Det lykkedes dog ikke at få fremprovokeret en udligning.

– Vi satser meget til sidst og prøver også at ændre formation, men det hjælper ikke. Det er svært for os at få spillet til at flyde og få kvalitet i vores aktioner på den sidste tredjedel, og dermed bliver det for nemt for Randers at afvise vores tilnærmelser, siger Jacobsen til klubbens hjemmeside.

Randers’ mål faldt på noget, som angriberen ellers mener er blandt Vejles styrker.

– Der er plads til forbedringer, når vi taler om vores præstation. Det første mål er en dødbold, som vi har forsvaret godt på i lange perioder. Det er godt sat op af dem, og det er vigtigt med den slags mål i tætte opgør. Det var et bet for os at komme bagud på den måde. Den anden scoring var halvvejs en omstilling, som vi også vidste, at de er stærke på. De åbner os op ved at score på det, der skulle være vores styrker, siger Anders K. Jacobsen.

Næste gang Vejle skal i aktion er på søndag på udebane mod Hvidovre.