Vejle Boldklub fik udlignet til 1-1 i overtiden mod Viborg og holder dermed snor i Lyngby.

Lyngby fik i fredags et enkelt point, da de spillede 0-0 mod OB i en kamp, hvor det kraftige regn satte et stort præg på opgøret, hvor forholdene langt fra var i top.

Det var de til gengæld i Nørreskoven søndag eftermiddag, hvor solen skinnede i forårsvejret. Viborg kunne med en sejr sikre sig et vigtigt skridt i forhold til ikke at blive blandet ind i nedrykningskampen og i stedet fokusere på at nå syvendepladsen, der giver adgang til en play-off-kamp mod nummer tre fra mesterskabsspillet om en plads i Europa til næste sæson.

Vejle på den anden side skulle sørge for at holde snor i Lyngby qua deres ene point mod OB. En sejr ville sende vejlenserne over nedrykningsstregen, mens uafgjort ville betyde, at det var status quo i forhold til udgangspunktet før denne spillerunde.

Det var en kamp præget uden de store chancer, og det lignede, at den godt kunne ende 0-0, men det lavede indskiftede Malik Abubakar om på med 17 minutter tilbage af opgøret, hvor han sendte Viborg i ekstase.

Hjemmeholdet lagde sig ikke ned. I kampens overtid lykkedes det Kristian Kirkegaard med hans anden sæsontræffer at få udlignet til slutresultatet 1-1.