Vejle Boldklub har formået at spille sig tilbage i Superligaen efter et års fravær, trods en nervepirrende uafgjort kamp mod Sønderjyske. Vejles uafgjorte resultat er nok til at sikre dem en plads i toppen af dansk fodbold, med tre kampe tilbage i NordicBet Ligaen.

På udebane var det Vejle der førte an i det intense opgør, understøttet af 1.400 håbefulde fans, der havde taget turen for at støtte holdet i denne afgørende kamp. Deres tålmodighed blev belønnet efter 66 minutter, da Arbnor Mucolli bragte Vejle foran med en scoring til 1-0.

Men kampen var langt fra afgjort. Efter 82 minutter kom Vejle i problemer, da forsvarsspilleren Stefan Valkov fik sit andet gule kort, hvilket reducerede Vejle til 10 mand på banen. Sønderjyskes mulighed for comeback blev pludselig mere realistisk.

Og Sønderjyske udnyttede deres overtal. Dybt inde i overtiden fik Sønderjyskes Emil Frederiksen bolden i nettet, udlignende scoren til 1-1. Et hjerteskærende øjeblik for Vejle, men uafgjort var stadig nok til at sikre deres oprykning til Superligaen.

Trods den sidste tids nervepirrende drama, kan Vejle og deres fans nu fejre deres velfortjente tilbagevenden til Superligaen. Med stadig tre kampe tilbage i NordicBet Ligaen, er holdet sikkert opsat på at afslutte sæsonen med manér.