I torsdags blev der udkæmpet et spændingsfyldt opgør mellem Vejle Boldklub og Hvidovre IF i NordicBet Ligaen. De to tophold kæmpede om værdifulde point, men opgøret endte i en målløs uafgjort kamp.

Det var en intens kamp mellem Vejle Boldklub, som fører ligaen, og Hvidovre IF, der lå på andenpladsen. Forskellen mellem holdene var blot fire point, hvilket gjorde sejren særlig vigtig for begge parter.

Begge hold var dog forsigtige og afventende i deres spil, hvilket afspejlede deres frygt for at lide nederlag. Selvom der var chancer i begge ender, var det ikke en kamp med konstante angreb og målscorerforsøg.

Hen imod slutningen af kampen havde Hvidovre flere muligheder for at tage sejren hjem. Andreas Pyndt forsøgte blandt andet at score fra et hjørnespark, men Saeid Ezatolahi reddede Vejles mål med en hovedstød lige på målstregen. I det 82. minut var Christian Greko Jakobsen også tæt på at score, men hans skud manglede præcision og endte sikkert i favnen på Vejles målmand, Nathan Trott.

Til sidst måtte begge hold nøjes med et enkelt point, hvilket betyder, at Sønderjyske har en chance for at indhente to point på Hvidovre, når de møder Vendsyssel på lørdag.