Kunne det blive vildere end sidste år på Jelling Musikfestival, da Tobias Rahim spillede på en alt for lille scene?

Tobias Rahim

Lad os starte den beretning med et rungende JA, stor mand, Store Scene, og måske er den mand vi taler om, klar til at fylde et stadion allerede.

Tobias Rahim har været på manges læber længe, den følsomme, spøjse, lange charmerende statur, samlede næsten hele Jelling Musik Festival foran Store Scene lørdag eftermiddag. Selvom TV2 på sædvanlig vis havde brændt scenen af og fået familien Danmark til at synge med, så er der ud over alder noget andet på spil med Tobias.

Pigerne drømte og flere havde skilte med for at vise deres kærlighed til Rahim, drengene var klar til at dele deres følelser og vise, at mænd kunne græde. Tobias er et modeikon og som en guldfugl kommer han på scenen med frynser, blottet mave og solbriller. Ikke mange kan være så cool og bære det, som om det rager ham en fjer for at blive i fuglenes sprog.

Han kan slippe afsted med hvad som helst, han får publikum med fra start, kaster kærlighed tilbage, der bliver flettet fælles fingre og skrålet med fra hver en krog. Jeg spår Tobias Rahim en stor fremtid, hvis han kan blive ved med at producere hits på samlebånd.

Han er heller ikke bange for at fremhæve andre artister, noget mange kunstnere kunne lære af, han fremhæver Artigeardit, som er med på et af hans numre. Som bonusinfo kan jeg fortælle, at efter koncerten ser jeg backstage Tobias spurt gennem området for at nå ned på Teltscenen og se hans kammerat.

Artigeardit

Det var en af de koncerter jeg gerne ville opleve, og nærmest som jeg beskrev at Tobias løb mod Teltscenen bare i bagområdet, så løb mange teenagere gennem pladsen fra Tobias og mod Artigeardits koncert.

Der var pakket i det store telt og igen skulle sikkerhedspersonalet på arbejde, da der var budt op til fest fra første sekund. Må vi igen takke de frivillige hjælpere, som professionelt guider de unge mennesker sikkert gennem koncerter og festival.

Artigeardit blander den urbane ghetto med store følelser, det er som om, at de unge mandlige artister tør mere i dag, når det kommer til at krænge det inderste ud. Det er både psyke, diagnoser og den slags, man ikke talte om for år tilbage, som smides rytmisk ud til de unge og de kvitterede med jubel og fællessang. Han kan beskrive, hvad drenge føler omkring kærlighed, en ægte moderne formidler.