Vejle Boldklub spiller på søndag klokken 14:00 mod Viborg. Der er lagt op til, at vejlenserne kan kravle over nedrykningsstregen til kampen, hvor interessen er stor.

Vejle Boldklub oplyser, at der er solgt 7.500 billetter til opgøret, og det bliver derfor på et forholdsvis fyldt Vejle Stadion, at de to hold tørner sammen.

Grunden til, at Vejle kan kravle over nedrykningsstregen på søndag skyldes, at Lyngby og OB tørner sammen fredag aften. Uanset udfaldet af kampen vil det være muligt for Vejle at kravle forbi minimum et af holdene.

I tilfælde af, at kampen ender uafgjort vil Lyngby komme på 24 point og OB på 25 point mod Vejles 22. Det vil betyde, at hvis Vejle vinder, vil de gå forbi begge hold.

Ender kampen mellem Lyngby og OB imidlertid med en OB-sejr, så vil det betyde, at Vejle vil kunne kravle forbi Lyngby i tabellen ved blot at spille uafgjort. Det sker, da Vejle har bedre målscorer end Lyngby, der har en målscorer på minus 16 forud for runden, hvorimod Vejles den er minus seks.

Der er derfor meget på spil i Nørreskoven søndag klokken 14:00, hvor Vejle og Viborg tørner sammen på Vejle Stadion, hvor der er stor interesse for opgøret.