Sæsonrekorden for flest tilskuere til en kamp i NordicBet LIGA står overfor en mulig overhaling, når Vejle Boldklub og FC Helsingør mødes på Vejle Stadion i den kommende søndagskamp. Der er stor interesse for kampen, og det forventes, at der bliver tale om et tilløbsstykke.

Casino Munkebjerg Tribunen og afsnit J er snart fuldt booket. Afsnit J er særligt interessant, da Arbejdernes Landsbank, hoved- og kampsponsor for begivenheden, har frikøbt dette afsnit og uddelt 950 fribilletter. Der er nu kun få ledige billetter tilbage, og det forventes, at de sidste vil blive revet væk inden længe.

Det samme gælder for familieafsnittet, hvor der ligeledes er kun få ledige pladser tilbage. Både afsnit J og familieafsnittet har unummererede siddepladser, hvilket betyder, at tilskuerne selv kan vælge deres pladser ved ankomst.

Den store interesse for kampen mellem Vejle Boldklub og FC Helsingør vidner om en spændende og vigtig kamp, hvor sæsonrekorden for tilskuere sandsynligvis vil blive slået. Fans og fodboldentusiaster kan derfor se frem til en intens og medrivende oplevelse på Vejle Stadion denne søndag.