Azer Busuladzic er fortid i Vejle Boldklub, da han har fået ophævet sin kontrakt.

32-årige Azer Busuladzic kom til Vejle som U17-spiller tilbage i januar 2007. Siden tog han turen op på Vejles førstehold, hvorfra han blev solgt til OB i januar 2014. Det blev til et par sæsoner i det fynske, inden Busuladzic drog til udlandet. Her spillede han flere steder, senest hos Anorthosis, som han tørnede ud for fra januar 2021 frem til sommeren 2022, hvor han skiftede til Vejle Boldklub.

I denne sæson er det dog ikke blevet til meget spilletid for Azer Busuladzic, der har fået 13 Superliga-kampe, men hvor det kun samlet er blevet til 398 spilleminutter. Det svarer til omkring en halv times tid pr. kamp, han er kommet ind i.

Det har Azer Busuladzic nu taget konsekvensen af, da han er blevet enig med Vejle om at ophæve kontrakten, der oprindeligt udløb til sommer.

– Jeg har ikke været tilfreds med spilletiden, og når man er 32 år, skal man sikre sig, at man kan bidrage til holdet på den måde, man synes, er den bedste. Jeg mener, jeg er god nok til at spille. Klubben og jeg har haft en fair og konstruktiv dialog, og begge parter er enige om, at dette her er den rette løsning. Jeg håber og tror på, at Vejle Boldklub overlever i 3F Superligaen, siger Busuladzic.