I Vejle udspillede der sig et dramatisk scenarie fredag morgen, da en 37-årig mand fra Silkeborg blev anholdt efter en voldsom episode. Manden havde først ladet sin vrede gå ud over en dørmand på en beværtning på Dæmningen, hvor han i raseri spyttede ham i ansigtet. Hændelsen fandt sted omkring klokken 05.10, og politiet blev hurtigt tilkaldt for at håndtere situationen.

Mens politiet var til stede for at tage sig af den urolige mand, blev de opmærksomme på en personbil, som pludselig kørte ind i en modkørende bil. Manden bag rattet viste sig også at være den 37-årige fra Silkeborg, som nu stod over for yderligere sigtelser.

Efter at have testet mandens alkoholpromille konstaterede politiet, at den var over det tilladte niveau, hvilket førte til en sigtelse for spirituskørsel. Heldigvis kom føreren af den modkørende bil ikke noget til, og der var kun tale om mindre materielle skader på begge køretøjer.

Den 37-årige mand er nu sigtet for både overfaldet på dørmanden og for spirituskørsel. Han vil blive stillet for en dommer i nær fremtid, hvor hans straf vil blive fastlagt.