FC Fredericia har i dag solgt Adam Jakobsen til den svenske klub IF Brommapojkarna i Allsvenskan i et nyt rekordsalg for klubben.

Adam Jakobsen kom til FC Fredericia i sommeren 2022 fra Vejle Boldklub, og har siden udviklet sig eksplosivt til at være offensiv profil for holdet. I indeværende sæson er det blevet til syv mål og tre assist.

“Vi har både i sidste og dette transfervindue oplevet stor interesse for Adam. Planen sammen med Adam var egentlig at han skulle gøre denne sæson færdig, og så kigge ind i et salg til sommer. Vi fik et lukrativt tilbud fra IF Brommapojkarna, og da Adam samtidig havde et stort ønske om at komme afsted nu, så har klubben vurderet at sælge Adam. Vi er sikre på at han nok skal tage endnu et skridt op i sin udvikling og vi ønsker ham alt muligt held og lykke.”, siger direktør Stig Pedersen.

Dermed flytter Adam op til to tidligere FC Fredericia spillere, Alexander Jensen og Frederik Christensen, som begge spiller for IF Brommapojkarna og som Adam tidligere har spillet med i FC Fredericia.