I en aften fyldt med nervepirrende håndboldaktion var det Royal Stage i Hillerød, der dannede rammen om en vital bundkamp i den danske herreliga. Nordsjælland Håndbold og KIF Kolding stod overfor hinanden i en kamp, hvor begge mandskaber desperat jagtede point for at forbedre deres chancer for at undgå den direkte nedrykning.

Inden opgøret lå både Nordsjælland og KIF Kolding to point foran Lemvig-Thyborøn Håndbold i tabellen. Med kun tre spillerunder tilbage af sæsonen, stod det klart, at en sejr i denne kamp ville være afgørende for at skabe et pusterum til den direkte nedrykningsplads.

Kampen levede op til forventningerne med spænding fra start til slut. I første halvleg formåede Nordsjælland at tage en smal føring, hvor stillingen ved pausen var 16-15. Det var et tæt opgør, hvor begge hold havde chancer for at trække fra, men ingen af dem formåede at sætte sig markant på spillet.

Den egentlige dramatik udfoldede sig i kampens slutminutter. Efter en intens og jævnbyrdig anden halvleg stod det 33-33 med få sekunder tilbage af kampen. Alt tydede på, at KIF Kolding kunne løbe med sejren, da de havde bolden i den afgørende angrebsaktion. Men i sidste sekund brændte KIF Koldings Magnus Petersen på et afgørende skud, og kampen endte uafgjort.

Resultatet efterlader begge hold i en yderst prekær situation i bunden af tabellen. Med kun tre kampe tilbage af sæsonen er kampen for at undgå nedrykning intensiveret. Dette uafgjorte resultat betyder, at begge hold ligger tre point foran Lemvig-Thyborøn Håndbold, og alt kan ske i de sidste runder.