Allerede denne uge vil man igen kunne høre tonerne af ‘Når du ser et stjerneskud’ på signalhorn, Disney Dream krydstogtskibet ankommer nemlig til Fredericia den 6. og 13. august. Byen ser frem til endnu et spektakulært besøg, ligesom de gjorde sidste år, da Disney Magic gæstede byen.

Krydstogtskoordinator Lone Østergaard håber, at mange vil bruge deres søndag til at beundre skibet. Hvis man er tidligt oppe, så kan man se skibet ankomme klokken 7.45 den 6. august, hvor der vil være en traditionel modtagelse og musikalsk underholdning.

Butikker og boder vil være åbne i anledningen af besøget, og Disney-melodier vil genlyde i byen. Desuden vil der være en koncert ved havnekajen, når skibet sejler afsted. Disney Dream er 45 meter længere end sin forgænger og kan rumme 1.000 flere gæster. Så det er et stort skib, der ankommer til Fredericia med sine mange gæster, der skal rundt i byen og se på alt.

– Det er meget populært det her Disney. Et par af mine guider har også spurgt om, hvorfor er der den her hype omkring skibet. Jeg tror, at det er fordi, det er Disney. Det er det her magiske univers, fortæller Lone Østergaard.

Hun tilføjer, at hele Disney’s produkt er meget gennemført, når de kommer med skibet. Det er magisk. Den er den stemning, som de ønsker at give deres gæster.

– Meget af det er venligt og hyggeligt, men ikke mindst meget familiært. Det gælder også for besætningen. Det er ikke som hvis man kommer til Disney World, men der er en stemning af det. Og her i byen er det jo et tilløbsstykke. Det regner jeg også med, at det bliver i weekenden. Jeg synes det er smukt og godt, når man kommer ned for at se det, uddyber krydstogtskoordinatoren.

Skibet skal videre til Oslo efter besøget i Fredericia. Derfor sejler skibet en anelse tidligere, så de kan nå den lidt længere distance. Butikkerne i Fredericia har det ifølge Østergaard fint med at skal åbne tidligere. Det er de meldinger, som hun får. Nu ser man så frem mod weekenden, hvor Fredericias gader bliver fulde af gæster udefra, men sikkert også borgere med lyst til at beundre skibet.