I en intens og nervepirrende kamp i håndboldligaen tog KIF Kolding et  skridt mod at sikre sig mod nedrykning, da de på udebane besejrede Skanderborg AGF Håndbold med cifrene 24-23.

Fra kampens start var det klart, at begge hold var fast besluttede på at kæmpe for hver eneste bold. Efter ni minutters spil havde Skanderborg AGF opnået en smal føring på 5-3, hvilket antydede, at det ville blive en tæt kamp.

Situationen så endnu mere lovende ud for hjemmeholdet, da de efter 20 minutters spil var foran med 8-6 og havde muligheden for at udbygge deres føring. Men et brændt forsøg fra Jonathan Mollerup vendte spillets gang, og KIF Kolding udnyttede chancen til at lave fire mål i træk og tage føringen med 10-8.

Kampen fortsatte med at være en tæt affære, og ved pausen var KIF Kolding foran med 12-11.

I anden halvleg formåede KIF at opretholde og endda udvide deres føring til 20-17 efter 46 minutters spil. Til trods for at de havde muligheden for at bringe sig yderligere foran, forblev kampen tæt indtil de sidste minutter.

Med kun to minutter tilbage af kampen reducerede Lars Mousing for Skanderborg AGF til 24-23. Det efterlod kampen vidt åben, og med et minut tilbage misbrugte KIF’s Erik Toft en vigtig chance, hvilket gav Skanderborg AGF en sidste mulighed for at udligne. Mikkel Langs forsøg på at redde sit hold ramte dog stolpen, og KIF Kolding kunne dermed ånde lettet op og tage sejren med hjem.

Denne sejr betyder, at KIF Kolding nu ligger to point foran Lemvig-Thyborøn, der befinder sig på ligaens sidsteplads