I en nervepirrende kamp, hvor han startede med at være på hælene, viste den 20-årige danske tennisspiller, Holger Rune, stærkt spil og urokkelig udholdenhed. Han vandt 3-1 i sæt over bulgarske Grigor Dimitrov og bevægede sig dermed ind i kvartfinalerne ved Wimbledon for første gang i sin karriere. Kampen endte med sætscoren 3-6, 7-6, 7-6, 6-3 i Runes favør.

Kampens begyndelse så Dimitrov i kontrol med en tidlig føringsposition. Rune bevarede sin ro og tog en dyb indånding. Selvom han kæmpede for at slå vinderslagene tidligt i kampen, voksede hans selvtillid og styrke efterhånden som kampen skred frem.

Efter det første sæt, der gik til Dimitrov, fandt Rune sit fokus igen og begyndte at lægge pres på sin modstander. Han kæmpede sig gennem de næste to sæt med tiebreaks, viste sit sande potentiale og sin evne til at komme tilbage fra et dårligt udgangspunkt

I det sidste sæt fik Rune momentum og endelig løsnet op for sine vinderslag. Han sejrede med 6-3 i dette afgørende sæt og sikrede sig dermed en historisk plads i Wimbledon-kvartfinalerne.