Hetemi er tilbage, hvor det begyndte

0

Lundrim Hetemi spillede ungdomsfodbold i Fredericia inden, at turen i en ung alder gik til Vejle Boldklub. Nu er han tilbage i FC Fredericia for en stund på et lejeophold.

De første fodboldstøvler kom på i Madsby Enge, da Hetemi startede til fodbold. Med tiden blev hans talent opdaget af Vejle Boldklub, som han drog videre til, men da han ikke havde udsigt til meget spilletid i efteråret, blev han udlejet for resten af 2023 til FC Fredericia.

– Jeg har været her før, så det er lidt specielt at være tilbage, og det med at skifte klub efter at have været i Vejle i så mange år er specielt. Det var forfriskende at prøve noget nyt, siger Hetemi og fortsætter:

– Jeg har været længe i Vejle, så det var specielt at skifte omklædningsrummet ud. Det er et dansk omklædningsrum og ikke engelsk som i Vejle, som jeg var vant til der.

Med det hentyder Lundrim Hetemi til, at der er mange nationaliteter i Vejles trup, og at engelsk derfor er sproget, som tales. Modsat står det til i FC Fredericia, hvor der kun er danske spillere.

– Jeg er blevet taget godt imod, folk er åbne på og udenfor banen. Jeg er blevet smidt ind i det hele og spiller masser af fodbold, siger Hetemi.

Grunden til, at Lundrim Hetemi valgte FC Fredericia var ikke kun grundet rødderne. En anden væsentlig faktor er spillestilen.

– Spillet passer mig godt, og det var det vigtigste, da jeg ville hen, hvor det passer godt til mig, da man spiller langs jorden, fortæller Lundrim Hetemi.

Med et smil på læben ser han tilbage på FC Fredericias sejr på 3-2 på udebane i Oddset Pokalen mod AaB.

– Det var sindssygt. Vi var under pres i anden halvleg. Vi svarede igen to gange, og det gav selvtillid, da vi ikke bare tog derop og hev en 1-0 hjem. Det giver meget i selvforståelsen, at vi gjorde det på den måde med, at vi kom tilbage igen efter de udlignede to gange, siger Lundrim Hetemi.

AaB-kampen er noget, som FC Fredericia kan bygge videre på.

– Vi skal bare tage det som i de sidste par kampe. Vi skal tage fat i bolden og vise vi er et godt hold, slutter Hetemi.

Lundrim Hetemis lejeaftale gælder foreløbigt frem til den 31. december 2023.