I en spændingsfyldt kamp, der holdt publikum på kanten af deres sæder, måtte FHK se sig slået af Aalborg i en tæt DM-finale. Resultatet blev 27-26 til Aalborg, der formåede at trække sig sejrrigt ud af det intense opgør.

Gudmundur Gudmundsson, selvom han normalt er kendt for sin ro og professionalisme, kunne ikke skjule sine følelser efter den intense kamp. Hans stemme var fyldt med en blanding af stolthed og taknemmelighed, men også en tydelig rørt tone kunne høres, når han talte om holdets præstation og den emotionelle rejse, de havde været på. Hans øjne afspejlede både skuffelse over nederlaget og stolthed over, hvad holdet havde opnået. Det var tydeligt, at kampens udfald og den enorme indsats fra hans spillere havde rørt ham dybt.

– Jeg har netop talt med spillerne og sagt, at jeg er stolt og taknemmelig for det hjerte, de har vist i dag og hele sæsonen. De har gjort det fantastisk. Det var verdensklasse i anden halvleg det, vi leverede. Jeg er stolt over udviklingen af holdet. Vi startede i sidste sæson og er fortsat med det. Vi er på vej, sagde Gudmundsson med en tone af stolthed i stemmen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Til trods for nederlaget kunne Gudmundsson ikke undgå at lade følelserne komme til udtryk.

– Jeg er ked af det, følelser kommer frem. Jeg er også taknemmelig. Forlænget spilletid var meget tæt på, tilføjede han, idet han erkendte det intense følelsesmæssige pres, som holdet havde oplevet.

adp-as.dk

Gudmundsson blev forholdt, hvad han tænkte på, at FHK matchede et verdensklassehold som Aalborg.

– Det er svært at sige. Jeg ved, hvor svært det er at komme så langt. Derfor er jeg skuffet over, at vi ikke vandt det, men man må også være realistisk og se, at det er en tredje kamp på udebane i Aalborg mod et af verdens bedste hold, siger han.