Rasmus Lundsgaard Jensen er ikke den type, der er bange for at få jord under neglene. Som medejer af DM Motors, en virksomhed der specialiserer sig i transmissioner så som elektromotorer til alt fra pumper, ventilation, transportbånd til vindmøller, er han kendt for sin utrættelige arbejdsiver og dedikation. Vejen dertil har ikke været lige ud af landevejen.

På et velindrettet kontor tager vi plads. Går alt vel er kontoret snart i Fredericia, hvor Rasmus kommer fra, men denne fortælling handler om en af personerne bag DM Motors A/S, nemlig Rasmus selv.

– Min kone, der også arbejder her, mener ikke, jeg har meget fritid. Hun mener til gengæld, jeg arbejder for meget, siger Rasmus med et smil. Men det er netop denne passion for arbejdet, der har drevet DM Motors frem og gjort virksomheden til en succes.

Rasmus er en familieorienteret person, og det afspejles i DM Motors’ arbejdsmiljø. Selv familiens hund er en del af virksomhedens hverdag.

– Hunden er med på arbejde hver dag, så hele familien er her på en måde. Vi har sommetider sjove oplevelser med hunden her, da den bare render rundt og nogen gange løber udenfor. Hvis der kommer en leverance, har vi bemærket, at de helst vil have, jeg lige får hunden væk fra dem først, siger Rasmus og griner. Dette skaber en uformel og familievenlig atmosfære, som alle medarbejdere nyder godt af.

Rasmus’ vej til at blive en af ejerne af DM Motors er ikke den mest konventionelle. Han startede sin karriere som uddannet elektriker, og har siden da haft en række forskellige jobs. “Jeg har arbejdet i Norge, derefter som restaurantchef på Jensens Bøfhus, gokart instruktør, stået i kiosk (Storm/Treldevejens), Assurandør – jeg har været meget rundt, indtil jeg mødte Keld (medejer af DM Motors), der er uddannet indenfor branchen, siger Rasmus.

Keld, der har over 40 års erfaring i branchen, har været en vigtig mentor for Rasmus, som selv har været i branchen i ca. 20 år.

– Jeg har lært af tidligere kollegaer og den info, jeg selv tilegnede mig. Jeg betegner lidt mig selv som en autodidakt maskiningeniør uden at ville fornærme de uddannede, som jeg har stor respekt for, siger Rasmus.

Rasmus’ historie er en historie om hårdt arbejde, tilpasningsevne og en ukuelig vilje til at lære. Hans mangeårige erfaring og dygtighed har været afgørende for DM Motors’ succes. Nu, med planer om at flytte og udvide virksomheden til Fredericia, står Rasmus og DM Motors over for en ny og spændende udfordring. Med hans track record og dedikation er der ingen tvivl om, at Rasmus vil håndtere dette nye kapitel med samme drivkraft og engagement, som han altid har gjort.

DM Motors har været en vigtig del af Rasmus’ liv i mere end to årtier, og hans personlige og professionelle liv er tæt forbundet. Han bor i Fredericia, ligesom de fleste af hans medarbejdere, og ønsker virksomheden er dybt forankret i lokalsamfundet. Med udsigten til at flytte virksomheden til et større sted i Fredericia, er Rasmus begejstret for de nye muligheder, det vil bringe.

– Vi startede i den her bygning i et rum bagved kontoret her, som skulle være salgsvirksomhed. Nu, mange år senere, er vi vokset ud af vores nuværende rammer, og vi er ivrige efter at udvide vores faciliteter for at kunne betjene vores kunder endnu bedre, siger Rasmus.

Rasmus’ dedikation til DM Motors er kun overgået af hans dedikation til hans medarbejdere og hans familie. Hans kone og hund er faste medlemmer af DM Motors’ team, og det tætte forhold mellem Rasmus og hans medarbejdere har været en stor del af virksomhedens succes.

Som en autodidakt maskiningeniør og en erfaren erhvervsleder er Rasmus Lundsgaard Jensen et eksempel på, hvad man kan opnå gennem hårdt arbejde, passion og en utrættelig vilje til at lære. Med hans ledelse ser fremtiden for DM Motors lys ud, og vi ser frem til at se, hvad det næste kapitel vil bringe for både Rasmus og DM Motors.