Hedensted IF’s sportschef Alex Nørlund oplyser, at Denis Fazlagic, der senest har spillet i Middelfart, og er tidligere førsteholdsspiller for Vejle Boldklub, har taget en ny rolle som spillende assistenttræner i Hedensted IF.

Fazlagic, der har 126 førsteholdskampe under bæltet fra sin tid i Vejle Boldklub, og har senest spillet i 3. division for Middelfart, er blevet anset for en kvalitetsspiller af Nørlund.

– Denis er en kvalitetsspiller hele vejen igennem. På banen og qua al den viden, han har opnået igennem en karriere, hvor han har spillet på højt plan herhjemme og på Island. Jeg har set ham spille en masse kampe, som jeg har kommenteret i tv, så jeg har et indgående kendskab til Denis, og med sine 31 år har han stadig masser af krudt i benene, siger Nørlund.

Denne tilsyneladende tilfældige overensstemmelse af behov er en velsignelse for klubben.

– Det her er også et bevis på, hvor heldig man indimellem har lov til at være i fodboldverdenen. Denis ledte efter en klub, hvor han kunne blive spillende assistenttræner, og vi stod og manglede lige præcis én som ham. Jeg er meget glad for den her aftale, tilføjer Nørlund.

Fazlagic, hvis første officielle arbejdsdag er den 1. august, er ligeledes begejstret for sit nye job.

– HIF har gang i et spændende projekt med ambitioner om at rykke op i 3. division. Det tiltaler mig meget at blive en del af det og bidrage med alt, hvad jeg har, og jeg ser frem til at arbejde sammen med Johnny Mølby, siger Fazlagic.

Fazlagic, der er født og opvokset i Vejle, er bekendt med Hedensted og har forbindelser til Mirsad Suljic og Ronni Nordnæs fra danmarksserieholdet. Han nævner også, at hans nye rolle passer godt med hans ansvar som far til to små børn.

Fazlagic understreger dog, at det er motivationen til at udvikle sig, der har drevet ham til at tage denne nye rolle.

– Jeg kunne formentlig godt have spillet videre i en divisionsklub, men når jeg nu gerne vil prøve at være spillende assistenttræner, hænger det sammen med, at jeg tænker langsigtet i forhold til en dag at gøre karriere som træner. Det vil jeg meget hellere end at jagte en kontrakt på et højere niveau, så jeg glæder mig til at komme i gang, slutter Fazlagic.