Med finalesejr over Aalborg foran rekordstort publikum, udbygger de gulklædte fynboer deres rekord for flest pokaltriumfer.

For 12. gang kunne GOG søndag føje en pokaltitel til samlingen. Dermed udbygger klubben fra Gudme deres pokalrekord, hvor de nu har fire titler mere end KIF Kolding med næstflest.

Det er andet år i træk, GOG vinder Santander Final4 efter finalesejren på 32-25 over forhåndsfavoritterne fra Aalborg Håndbold. I øvrigt som det første hold til at forsvare pokaltitlen i 12 år.

Anført af de danske landsholdsprofiler Emil Madsen og Aaron Mensing med otte og syv scoringer i kampen og en velspillende svensk landsholdsmålmand, Tobias Thulin, gik GOG til pause med en tremålsføring på 13-10, der hurtigt blev udbygget til 20-12. Siden kom nordjyderne aldrig tættere på end fem måls afstand.

Det var ikke den store overraskelse, at netop GOG og Aalborg tørnede sammen i finalen. Siden 2017 har som minimum det ene af de to mandskaber været del af pokalturneringens afgørende kamp.

De mødte dog hård modstand fra henholdsvis Fredericia og Bjerringbro-Silkeborg i lørdagens semifinaler, der begge måtte ud i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Søndagens bronzekamp blev også en nervepirrende affære, som Bjerringbro-Silkeborg vandt over Fredericia med 32-31.

Santander Final4 satte i år ny tilskuerrekord med ikke færre end 10.021 medlevende fans til søndagens pokalfinale i Jyske Bank Boxen i Herning. Lørdagens semifinaler satte også rekord med over 9.000 tilskuere.

Pokaltriumfen er GOG’s anden titel i denne sæson, efter holdet også besejrede Aalborg i Super Cup’en i august.