Gennem længere tid har Fredericia Håndboldklubs James Junior Scott været rygtet til japansk håndbold. Skiftet ventes offentliggjort inden længe.

Scott skifter ifølge Instagram-profilen “Rygtebørs” til den japanske klub Daido Phoenix.

Det stemmer overens med AVISENs oplysninger om, at den franske FHK-spiller er fortid i den fredericianske klub til sommer. Scott har i tiden i FHK vist et tårnhøjt topniveau, men der har været store udsving.

Når Scott har været på sit bedste, har han været ustoppelig. Det skete blandt andet i sidste sæsons grundspilskamp mellem FHK og Aalborg, da Scott kanonerede 13 mål i kassen på 19 forsøg mod Aalborg i sejren på 29-28.

Særligt i denne sæson har James Junior Scott spillet en mindre rolle i FHK, hvor han ved flere lejligheder slet ikke er kommet på banen, selvom han har været til rådighed.

Derfor har pilen længe peget i retning af, at Scott forlader FHK til sommer. Angiveligt har FHK allerede fundet James Junior Scotts afløser, og det skulle blot være et spørgsmål om, hvornår parterne ønsker at offentliggøre det, da aftalen er på plads ifølge AVISENs oplysninger.