FC Fredericia har skrevet en treårig aftale med Agon Mucolli, som har fået ophævet sin aftale i OB. Dermed retunerer Mucolli til den fredericianske klub, som han forlod i januar 2021.

I vinteren 2019 hentede FC Fredericia Mucolli, da han havde fået kontrakten ophævet med vejle. det viste sig at være en god idé, da han i 53 kampe fik lavet 19 mål og 12 assists inden turen gik videre til den norske klub Kristiansund, hvor det blev til 40 kampe, syv mål og ti assists. Derefter gik OB øjnene op for den lille tekniker, men tiden i OB blev ikke en dans på roser. I OB blev det til 11 optrædener, og i en periode var han udlejet til den svenske klub Varbergs, men heller ikke der fik han succes.

Nu har OB valgt at ophæve kontrakten med Agon Mucolli, som skal få karrieren på rette køl i FC Fredericia, hvor han får samme træner, som da han forlod klubben, nemlig Michael Hansen.

– Agon var mit første salg efter jeg tiltrådte som cheftræner. Agon gjorde det fantastisk inden han blev solgt, så jeg glæder mig til at byde ham velkommen tilbage efter 3,5 år væk fra FC Fredericia. Derudover ser vi frem til at få en sulten spiller tilbage som skal bidrage med mål og assists, siger cheftræner, Michael Hansen.

25-årig Agon Mucolli, der spillede ungdomsfodbold i Fredericia fF, er fredericianernes tiende tilgang denne sommer. Tidligere har FC Fredericia sikret sig

Frederik Rieper, Daniel Thøgersen, William Madsen, Daniel Harboe, Oscar Buch, Jeppe Kudsk, Asbjørn Bøndergaard, Oscar Fuglsang, Daniel Freyr Kristjánsson og Jonathan Lindekilde. Dermed er FC Fredericia hold tæt på at være komplet.

FC Fredericia spiller første træningskamp lørdag eftermiddag, hvor modstanderen er Vejle Boldklub i VB Parken i en kamp, der er bestemt til at være tre halvlege. I den kamp vil Mucolli indgå i truppen.