Sydøstjyllands Politi har gjort afgørende fremskridt i sagen om et røveri og et knivstikkeri i Børkop. To mænd er nu anholdt i forbindelse med sagen, herunder den tidligere efterlyste 26-årige Kevin Matthé Emanuel.

Hændelsen, der oprindeligt fandt sted i Amaliegade, Børkop, blev anmeldt til politiet torsdag aften. En person blev under røveriet stukket med en skarp genstand, hvilket førte til en intens efterforskning. Torsdag lykkedes det politiet at anholde en 22-årig mand fra Vejle Kommune i forbindelse med sagen.

Fredag formiddag fulgte en yderligere udvikling, da Sydøstjyllands Politi anholdt den efterlyste Kevin Matthé Emanuel. Emanuel, der blev beskrevet som 190 centimeter høj, slank, og med skulderlangt, mørkt krøllet hår, var en central figur i politiets efterforskning.

Efter disse anholdelser fortsætter politiet deres undersøgelse for at klarlægge det fulde omfang af hændelsen og de præcise omstændigheder omkring røveriet og knivstikkeriet. Den 22-årige mand blev fredag fremstillet i et grundlovsforhør, og der er sandsynligvis lignende procedurer i vente for Kevin Matthé Emanuel.